Sunday, March 15, 2009

An Empty Sunday for Me!!

Bored! tu je yg dpt digmbrkan utk ari ni..wawawawawww.Biasa la bgn lmbt around 10 am. mandi..siap2 sume..trus trn bwh..my uncle n aunt dh ade kat bwh,then dia suh i brkfst..wah ade mee goreng,hee..pas mkn i layan tv..smpi la kul 12.30..ape lagi ari ni kan ahad..Melodi! ahah..tgk skejap jek..coz mcm bosan..drumstick takde..huhuhu..so i naik bilik buka laptop..on9..biasa la tak ms,fb or ym..tapi ari ni browse google coz czri bahan utk wat asgmnt! hehe..asgmnt ttp buat..mm..on9 la smpi kul 3 lebih..then trn bwh smbng tgk tv lagi..layan lak mv kat tv2..hee..i suppose blk s.alam around 4 pm td ye..tapi coz my aunt tak siap masak lagi so i kena tggu. takkan nk blk umh dgn perot yg kosong kan..heheheee..sementara tggu on9 lagi..huuhh..sggh bosan klu on9 24/7 ni!!...no w dh kul 5 lebih..pas mkn ni i chow blk s.alam la..ank ku dirumah sdh memanggil2 2..yannn...





on9 pakai w1max..




myspace tak lupe..





youtube tak ketinggalan..





assignment tetap buat..



hahahah..well perut dh menyanyi ni..tanda dah kena isi dgn mike!
nk turun mkn..later,,.

best regards
chaz

2 comments:

hyfa hasan said...

mcm knal je kamo brada dimana...
ahahaha..
uiss kamo ni..
borak2 lah ngan uncle n aunt kamo tu... pergi umah sdara mara duk dlm bilik je..
uis uis uiss... kamo ni..
bermain2 ngan cozen2 kamo ke..
kan elok.. aahahahaa...

syazmeer said...

hahahahah!!
xde mende yg nk di borak kan dgn mereka..hee..lagi pun mereka ade keje nk diberesin..
hee..cozen2 ku??
dorg terperok tgk tv dlm bilik..hee...so i wat la hal sdr..hehehee...

but what ever it is..thx to my uncle n aunty coz x kisah i dtg umh dia n wat mcm umh sdr..hehehehe...