Thursday, February 18, 2010

my new lurve...

OMG..lame gile tak update ni..sory le..been bz with work(clishe gile alasan)..ahahahah!!
hurm..skejap je tggl lagi 2 mggu je tuk i wat internship ni (practical)..pastu jd student blk la..siap kan final projeck tuh dip show..hurm,,then i grad! gosh mcm tak caye jek dh nk bais blaja..ehehhe,,suke!!
well entry tuk ari ni is about my new lurve..mesti ter tnye2 kan siapa kan gerangan makhluk tuhan yg bertuah itu..
kann..tnye tak? klu tak i bgtau je..ahahah!!..hurm..last weekend (chinese new year) i blk jb dgn my cozin..bertolak after keje..smpi sah2 la mlm kan..bkn cite pasal CNY ye i nk cite coz xde pe yg best pun..just lepak umh n kuar jln2 dgn cozin tuh je la..hurm...time otw blk ke KL i sggh la umh my cozin (i ade nyk cozin ye)
dia dh nk kawen dh  March ni then dia janji nk bg sumthing to me..so excited sgt coz i mmg dh tau ape dia n dah lame sbnrnye cuma xde mase nk gi amik..aaahahah...kann..bz la sgt aku ni!!!!

at last i dpt gak ape yg i nk...huhuhuhhhh..and its my new lurve...
haahha..comel kan...
then ape lagi tht nite.ahaahahaha

 
sayang...

 
manja..


besty..

hahahahahah!! kan..dia lah my new lurve skrg...
hurm..comel tak bile kami bersama? ahahhaha



ameer khidzir
 


6 comments:

Kucing Itam said...

comel2... comel la bear tu... Nmpknye kenelah hargai benda yg x hidup sbb benda yg hidup pn ssh nak hargai kite, betul x? hehe...

ameer s.khidzir said...

huhu..thx mash! yup2..tul tu kan..

miyuki_ashlee said...

chomei la sangat kn...=)mcm i..hahaha

miyuki_ashlee said...

chomei mcm i..

an murasaki said...

chomei cam i..=)

ameer s.khidzir said...

hahahahah!!!! mane satu ni rmi sgt ckp comei mcm dia..aahha!! sah2 la mcm i kan tuan punye! ahah