Friday, January 8, 2010

having fun...

wassup blogger!!
gosh smlm takde klas..haha..tp mcm merepek gak klu ade klas pun ye lah org tak start sem lagi aku dh semangat gi klas.ahah..what to do..i'm senior n this is my last sem..ahahaa..senior ke?
mcm tak caye lak kan..ahaha..well smlm sgt penuh ye..my brother call me on afternoon and ask me to met him up at nasi lemak cinta syg coz kita org nk gi amik our dad kat airport..his going to Jakarta for...owh i lost my count..ahaha..pick him up at LCCT at 2 pm then straigt away went to KLIA..drop him..sayonara abah,.have a save journey! hehe..then we head home..my brother sent me home then he's going to cafe....as for me a lot things to be done..went to PAS..as it Plaza Alam Sentral not Parti Islam Semalaysia kay..ahaha..gi tempah baju for my mum..duhh..need tht baju before end of this month!..and thx to miss rina coz promote kdi tuh..ahah!! Ming i want tht baju to be done immediately!!! ahahahah!!

huhh!! siap satu keje..then i call ruff asking where she is..as i remember dia ajak i gi redbox but i cant coz lot of stuff..bla bla..but i manage to be there b4 dorg abis..so i sneak into redbox sempat nyayni 2 lagu!! ahahahah!!! dpt juga aku lepas kan walaupun tggl 15 minit lagi kan..ahahah!!
then kita org gi tmpt wajib..lepak kat startbuck mid..smbl chit chat..mata menjeling sekeliling..
ahahah..mcm biasa la kan klu tak tgk org then ckp2 tu bkn kita org lah..ahahah!! yg penting aku tak kacau org! hehe..kan3?!,,,ehehe...dah puas duduk kita org masuk pusing2 kat dlm mid..
hurm..rmi gak la org kan..satu lagi benda wajib klu aku dtg mid...after dh puas kat situ sure aku akan gi diner kat pelita bangsar..ahahaha...

well mcm biasa ruff jom gi pelita bangsar..ahah..okay!! tp this time dia nk blk mandi lak dulu,.
adoi..so terpaksa la aku tggu dia setengah jam kat bwh apartment tuh..hurm..aku rase klu ari2 kita org gi pelita tuh mau kita org kena halau dek mamak situ..klu dah lepak tak igt dunia...asyik bercerita jek dh tuh gelak kuat2 separuh mati..ahahah!! smpi kiri kanan jeling..but like i care..
aku pun bayar gak servis charge kat situ so? mind urself..ahahahah!! keji sgt! hehehehhh..

hurm..dh penat and stock cite2 panas tuk ari tuh dh abis..aku pun blk la..kan.org lain pun nk duduk gak kat situ..sian dorg! heehee..htr la si pmpuan ni blk then i'm headig back tp s.alam..
huuhhhh...well klu free kita org lepak lagi tmpt yg same yeyy!! so klu nk cari aku cari lah di tmpt2 tersebut..ahaha bole? ape yg bole nye? ntah la..asal bole..ahahahah!! sengal!!! ahahahaha!

xo xo cz

2 comments:

The Weirdo said...

kita pelanggan ttp pelita bangsar ok. org yg mntk sdekah, even yg buta pon dah knl kita. BAHAHHA. ((;

syazmeer said...

ahahah..tau takpe kann...
hurm..org buta knl kite?
itu sesuatu sgt kann..smpi tak nk lari dr meaj..ahaha!!..
jgn lupe pada bro yg sambut bufday tuh..so sweet katanye..
hahahah!!! oppss!!