Sunday, January 10, 2010

inspired..??..

wassup bloggers?
how are u guys..? hope eveything okay..
hurm..ari ni 10 Jan..wah skejap jek dh 10 ari dah masuk thn 2010 rase bru je smbt new year!..
hehee..cepat sggh mase berlalu skrg ni..sumtimes tak sedar pun..hee..

well semalam mmg sggh best! hee happening gile thx to my fren ye coz join me(they know who they are)..ahaha..klu tak aku terkontang kanting sorg2..and sbb korg paksa gak la aku on kan..
hehehe..yela klu tak pas ni dh takde masa kan..hurm to mr.R jgn nk ajar aku benda yg bukan2 ahahha..but i'm so happy last nite walaupun penat kan..korg tak penat ke..dh mcm org gile aku tgk korg ber2 smlm..out of control i guess?..aha..dgn mak cik baju cheetah tuh lagi..bole tahan..
tak padan dek tua..ahaha..sabar je la..lebih2 lak dorg tuh kan..sentap!!! hahahaha...
tapi kan muke kita mmg ade cop pelita la..mlm smlm pun lepak pelita lagi..adoi!! aku rase kita dh bleh bli share kat pelita tuh la...senang skit nnt gi sane msk akaun jek..hahahaha!! byk cantik muke ko kan..nk free je keje nye..hee..wink!!

as for today..hurm..aku tgh nyenyak tido tiba2 buniy bising hon!! aduh kacau tul..tak henti2 lak tuh dia hon..aku pun bgn intai..rupe2nye lori sampah duk hon coz ade kete blok tmpt sampah tuh dia nk wat keje pun tak leh..almost like 10 min gak la..tuan nye kete pun leh tahan tak turun alih kan kete..hurm.sabar jek...klu ikot kabn atai nk je aku maki tnye sape tuan nye kete..ahahah
tp nk wat mcm ne standard la idup kat umh flat ni mcm ni la kan..ahahah..sabar je lah...!!

hurm..pelita lagi kay..kali ni kat s.alam lak..kita org gi lunch kat pelita..ahaha..mcm dh takde kdi mkn kat s.alam ni..ahaha..pelita gak menjadi pilihan.hurm..lg pun dh lame tak makan nasi dgn ayam pelita..gosh!! layan gile!! huhuhu..kenyang!..mm..pelita2..adoii..!! kaya la korg kayap la aku..hahaaa..bole? bole kan je la kan...haha..

yeay!! esk start keje..huhu..tp yg best nye td aku msg bos aku..tnye esk mcm ne sume..
dia reply ckp "C u guys 3 oclock for briefing at wherever u want to meet ciao"...ahahah!! senyum jek aku baca..so esk takde la nk kena bgn pagi2 mcm nk gi ofis kan..ahahh!! well let see mane nk jmpe ekk..klcc,ou,pavi,mid,garden,..or starbuck,coffee bean,..any idea guys?..ahahahah!!

hurm..hope tomorow going to be brighter than today! heee....

xo xo cz

3 comments:

The Weirdo said...

lasnight, was a crazy night ok!

dgn mkck cheetah yg aku xkn lupe smpi aku tue, smpi tue jer, pastu dah lupe dah. HAHA

dgn akan kamdar tu, yg bsh kat...... bhahahha

sng cite, smlm mmg enjoy! (;

and, sape kate aku xpnt hah hah? ((;

The Weirdo said...

*akak yer, bkn akan. BHAHHAHAH

syazmeer said...

ahaha!! jgn smpi tue ko lak yg jd mcm mak cik cheetah tu dh la..
haahahah!!'
owh yg akak kamdar tuh rugi nye aku tak tgk tmpt basah tu btl2..ahahah
klu tak mmg smpi guling2 lah aku gelak kan..ahahah!!