Saturday, January 22, 2011

Saya rindu mereka semua!

hurm...da terbaring da atas katil dan cuba tuk lelap kan mate tp x leh gak..padahal td bukan main ngantuk lg siap terlelap2..skrg n x leh tido plak..layan lagu kat iTunes jap smbl tu aku buka FB..bru terigt ari ni buffday salah sorg classmate aku masa blaja kat UNISEL dulu..aku trus capai fon..wish buffday kat dia...
then dia reply pastu dia kata dia dah putih da...rupe2 nye da kena baling tepung da pun!!..ahahah

Tiba2 aku sedih coz terigt pulak mcm ne zaman aku blaja 3 tahun lepas..kita org sambut buffday kwn2..main tepung sume..best! seronok!  aku rindu tu sume..aku rindu kwn2 kolej aku...hurm skrg masing2 da bwk haluan masing2..ade yg da keje..ade yg sambung degree ade gak yg blk umh family(aku la tu)...owh!! bile la dpt jumpe mereka sume lagi..aku rindu gile...

Rindu suasana dlm klas..lepas je lecturer bebel kat depan..masing tgh sebok buat keje..and seperti biasa mac aku x kan sunyi mcm tu je..mesti aku pasang lagu..x ckp dgn tu siap nyanyi lagi smpi kdg2 syok sdr..!
hahahahaha..kwn2 sume da tau perangai aku yg ske sgt menyanyi dlm klas..dorg sume pun nyanyi gak..and yg paling best lecturer sume sporting2! tu yg buat klas lagi best!!

3 tahun..skejap jek kan..kita org pun da jd mcm adik bradik..masing2 tolong antara satu sama lain..x kurang jugak yg x ske sesama mereka..tp biasa la tu kan..adat! hurm terigt plak mase kita rmi2 gi buka puasa kat wak dol tu..satu klas pegi..konker trus bahagian luar tu..gosip..gelak2..sume adela time tuh..makanan x yah ckp yg order nye..yg bli kat bazar nye.sumpah rindu gile dgn korg!!..

Belum lagi outting2 yg kita buat!..hurm tp biasa outting x de smpi satu klas...masing2 ade hal kan..so yg mane free je la dtg..hurm..best!! bile la dpt jmpe korg lagi..masing2 da besa kan...hurm xpe insyaallh bulan april ni aku sambung degree so aku akan kembali stay kat kl..and insyaallh nnt kita buat reunion ye kawan2..sumpah rindu kat korg!!...

Hahh tu bru budak2 klas aku..blm lagi dgn kwn2 umh sewa! hurm rindu nk berfutsal dgn dia org!!!..and perangai masing2..adoiii..umh tak penah nk sunyi..kecuali weekend! tggl la yg mane duk jauh kan (aku la tu)..mmm..i miss all those things!!!! damn! malam2 ni nk sedih2 plak...

ahh..mata pun dah kuyu ni dgr lagu acha..haaaa nk tido la..esk kena bgn awal!
mm...take care sume!...

RINDU KAWAN2 AKU!!!

askm..nite!

2 comments:

Kucing Itam said...

sedihnye entry ni... Rindu jugak kat amer... Dulu time dg03a, dah biasa dah tgk amer jd class rep... skang bile org lain jadi dah tak biasa... tak best pun! amer lagi bertanggungjawab ok! hehe... sempat mengampu... haha...

ameer s.khidzir said...

huhu..tu la..tetiba je sedih lak smlm..hurm..owh ye..hehe xpe mash lain org lain cara dia..yg penting kita kena bg komitmen and tolong each other,..tegur klu ade silap..hurm..hahahaha..alah biasa je la..dah tanggungjawab kan..org percaya kat kita so kena la amanah..uhuhu..
RINDU!!