Tuesday, January 25, 2011

Terang dalam Gelap

Mampu ke korg nk terang dlm gelap mcm aku ni? Hahh persoalan nye kan..tgh dok syok2 baring2 atas katil ptg smlm tetiba rase pelik asal lampu bilik aku tak nyala2, padahal dah on da plug! pelik ni. Gigih la aku main suis on off on off tak juga nyala. Last2 amik tangga panjat..buka check rupa2 mentol terbakar. Time2 tu jugak aku pegi kdi lampu bli baru yelah kang mlm nnt bergelap plak aku dlm bilik ni.
Panjat lagi tangga pasang mentol bru..x nyala jugak..dia merah2 jek! Mmg mengundang tul lampu ni. Aku pun da give up da..duk adjust2 kang sia2 aku kena electric shock..so kesudahan nye aku bgtau kat mak aku suh electrician dtg esk baiki lampu..hahaha..so tuk mlm smlm aku bergelap lah ye! Kesian..hanya diterangi cahaya dari laptop jek! aduyaiii..romantik sggh mlm smlm!

Hope hari ni okay lah ye lampu ni..ahahah..kla nk mandi! adiossss..askm..

3 comments:

DeaN_DiaN said...

erm..
ade wire poblem la tu kot...

ameer s.khidzir said...

yup2..da baiki da...

ctpayong said...

just found ur blog. ohsemm. keep typing. heh .:D